Barion Pixel

Általános felhasználási feltételek

Jelen honlapot a  Zenic KFT. hozta létre, üzemelteti és frissíti. 
A honlap célja, hogy a Magyarországi felhasználó közönség számára szolgáltasson termékeket információt. A megjelentett információ általános ismeretterjesztési és tájékoztatási célokat szolgál. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapot megszüntessük, vagy a honlapban, valamint az Általános felhasználási feltételekben és az Adatvédelmi nyilatkozatban részleges vagy teljes egyoldalú változtatásokat eszközöljünk.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a honlap látogatásának és tartalma felhasználásának alábbi feltételeit.

A honlap tartalmának felhasználása:

A honlapon megjelentetett minden részlet, dokumentum és termék, a Zenic KFT. kizárólagos tulajdona. Felhasználásukra, kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha minden példányon feltüntetésre kerül a megfelelő szerzői jogi hivatkozás, továbbá, hogy ezek a részletek kizárólag személyes célokra kerülnek felhasználásra, gazdasági tevékenység, haszonszerzés célját sem közvetve, sem közvetlenül nem szolgálják, a részleteket semmilyen módon nem változtatják meg, és a honlapról származó minden illusztrációt kizárólag a kísérőszöveggel összefüggésben használnak fel.

Korlátozott felelősség:

A Zenic KFT. a honlapon szereplő részletes információkat belső és külső forrásokból, legjobb tudása szerint, jelentős szakmai erőforrások ráfordításával állította össze. Folyamatosan törekszünk az információk bővítésére és frissítésére. Azonban nem állítjuk, illetve nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan, hogy a honlapon szereplő információk teljesek vagy helyesek. Különösen arra hívjuk fel a figyelmét, hogy az információ nem feltétlenül naprakész. Javasoljuk ezért, hogy a honlapról szerzett minden információt ellenőrizzen, mielőtt bármilyen módon alkalmazni, használni kezdené. Jelen honlap felhasználói elfogadják, hogy a honlapot és tartalmát saját felelősségükre nyitják meg és használják fel. Sem a Zenic KFT. sem a honlap írásában, létrehozásában és átvitelében részt vevő harmadik felek nem tehetők felelőssé, a honlap megjelenítésével, megnyitásával vagy az erre való képtelenségből, a honlapra való belépésből vagy belépésre való képtelenségből, vagy a honlap használatából vagy használatára való képtelenségből, vagy a honlapon megjelentetett információra való hagyatkozásból adódó kárért.

Harmadik fél honlapjára mutató linkek:

Ez a honlap harmadik felek honlapjaira mutató linkeket vagy utalásokat tartalmazhat. A linkek megjelentetése nem jelenti azt, hogy a Zenic KFT. egyetért azok tartalmával. A Zenic KFT. semmilyen formában nem vállal felelősséget az ilyen honlapok elérhetőségéért vagy tartalmáért, sem az ilyen tartalmakból eredő károsodásért vagy sérelemért. A más honlapokra mutató linkek kizárólag a honlap felhasználóinak kényelmét szolgálják. A felhasználók az ilyen honlapokat kizárólag saját felelősségükre látogatják.